Jump to content


soundpack


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 10 March 2018 - 03:24 PM

Hey guys,

How do i get soundpack in 1fxmod? SOme sounds don't work atm...

Tx

KB

#2 taurine

taurine

    1fx. Member

  • 1fx. Members
  • PipPipPipPip
  • 213 posts
  • Locationuk

Posted 11 March 2018 - 09:30 AM

Wich Sounds dont work?

Open your Console and hit the Soundlists up by using

/sounds
/sounds2
/extrasounds

View PostStoppbiel, on 07 October 2011 - 11:24 PM, said:

You couldn't pick a better section for this shit.. Cause this is actually indeed going in the archives.. If we had a Trashcan that 'd be the place.

#3 BoeMan

BoeMan

    Developer

  • Administrators
  • 3999 posts
  • LocationFryslân

Posted 11 March 2018 - 12:03 PM

What Taurine said. Also, what version of SoF2 are you using? v1.00, v1.03 (Gold) or Demo?
Kind regards,

BoeMan

#4 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 12 March 2018 - 07:13 PM

I'm using version 1.0 and i can't hear all sounds

KB

#5 taurine

taurine

    1fx. Member

  • 1fx. Members
  • PipPipPipPip
  • 213 posts
  • Locationuk

Posted 13 March 2018 - 09:20 AM

Wich Sounds you cant hear? Post the Numbers (@xxx)
Do you even get a list when you type /sounds /sounds2 /extrasounds ?

View PostStoppbiel, on 07 October 2011 - 11:24 PM, said:

You couldn't pick a better section for this shit.. Cause this is actually indeed going in the archives.. If we had a Trashcan that 'd be the place.

#6 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 13 March 2018 - 08:10 PM

I can hear sounds and sounds2 packs but not all the extrasounds , some i can and some not (i.e 196,198,199,200 and others]

#7 BoeMan

BoeMan

    Developer

  • Administrators
  • 3999 posts
  • LocationFryslân

Posted 13 March 2018 - 08:11 PM

Those are RPM sounds. Do you have a RPM client installed?
Kind regards,

BoeMan

#8 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 13 March 2018 - 11:19 PM

I only got 1fxmod clientside installed. I uninstalled RPMPro, but maybe i should install it again? Btw, when i had RPMPro 4.0 some sounds were different, i mean sounds from 100 to 200 were different for a part of them. I think vchat is different but where can i find vchat for 1fxmod?



Tx, KB

Edited by kill3ill, 13 March 2018 - 11:26 PM.


#9 Alucard

Alucard

    Newcomer

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 14 March 2018 - 05:41 AM

I'd say most servers are setup for rpm mod client side kill3ill.

So it's probably a good idea to install a rpm client side version to restore your sounds. In my opinion  

Most of the regular sounds you hear come from the standard game files themselves. but past that into extra sounds. Then they are usually coming from inside the client side mod with the included custom sound pack.

you can look inside your mod folders and usually see what files you have. pk3's can be renamed into .zip to see whats inside.

if you don't hear the sounds I'd say your missing files most likely or don't have the files in the correct location for them to be played.

Edited by Alucard, 14 March 2018 - 05:42 AM.


#10 taurine

taurine

    1fx. Member

  • 1fx. Members
  • PipPipPipPip
  • 213 posts
  • Locationuk

Posted 14 March 2018 - 03:08 PM

View Postkill3ill, on 13 March 2018 - 11:19 PM, said:

I only got 1fxmod clientside installed. I uninstalled RPMPro, but maybe i should install it again? Btw, when i had RPMPro 4.0 some sounds were different, i mean sounds from 100 to 200 were different for a part of them. I think vchat is different but where can i find vchat for 1fxmod?



Tx, KB

http://1fx.uk.to/for...078-clientside/

View PostStoppbiel, on 07 October 2011 - 11:24 PM, said:

You couldn't pick a better section for this shit.. Cause this is actually indeed going in the archives.. If we had a Trashcan that 'd be the place.

#11 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 14 March 2018 - 09:17 PM

@Taurine it seems your link is dead, but tx m8. I finally found the solution, i downloaded RPM 0.78 in sof2.org website and unzipped sound folder in my base/mp folder. Now , all my sounds work.

Thanks for your help guys,

KB

#12 taurine

taurine

    1fx. Member

  • 1fx. Members
  • PipPipPipPip
  • 213 posts
  • Locationuk

Posted 16 March 2018 - 07:51 PM

No, the Link is working!

np

View PostStoppbiel, on 07 October 2011 - 11:24 PM, said:

You couldn't pick a better section for this shit.. Cause this is actually indeed going in the archives.. If we had a Trashcan that 'd be the place.

#13 kill3ill

kill3ill

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 16 March 2018 - 08:56 PM

Ah sorry Taurine, i didn't see the dl link up on the page . Thanks again!

KB




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users