Jump to content


Issue Information

Issue Confirmations

  • Yes (0)No (0)
Photo

Invisible Teleporter Bug

Posted by magikzz on 13 January 2014 - 11:55 AM

Teleport not working with invisible have tried both of them With capital Yes & with out capitals
{
"classname" "teleporter"
"origin_from" "-1007 1435 147"
"origin_to" "-103 381 83"
"angles_from" "0 0 0"
"angles_to" "0 -46 0"
"invisible" "yes"
"both_sides" "no"
"team" "all"
"max_players" "0"
"min_players" "0"
}



{
"classname" "teleporter"
"origin_from" "-1007 1435 147"
"origin_to" "-103 381 83"
"angles_from" "0 0 0"
"angles_to" "0 -46 0"
"invisible" "Yes"
"both_sides" "no"
"team" "all"
"max_players" "0"
"min_players" "0"
}

Are they working without the invisible yes btw? It could be that it's spawning in solid, in which case the teleporter won't be spawned at all.

Have you tried it on mp_shop ?

No.. I asked if it was working for you if you remove the invisible yes line. If it doesn't, it's simply not spawned and thus not a bug (you placed it in solid).

its not placed in the wall its next to it

Did you verify this by removing the invisible part? Is it showing up?

I'll try to reproduce it, thanks.

magikzz, on 13 January 2014 - 03:20 PM, said:

its not placed in the wall its next to it

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, such a camal.

changed severity to: 1 - Low
changed status to: Fixed Issue
changed fixed-in version to: 0.78t

When using capitals it wasn't working. Other than that, it worked just fine for me. So I fixed that using capitals wasn't working at all.

Thanks for reporting.





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users