Jump to content


Issue Information

  • #000544

  • 1 - Low

  • Fixed Issue

  • 0.73t

  • 0.78t

Issue Confirmations

  • Yes (2)No (0)
Photo

box bug

Posted by magikzz on 18 February 2014 - 11:32 AM

if added too many boxes, a couple of the boxes will be invisible  .

http://tinypic.com/r/1zf6k53/8

Is that mod related? I thought that's more like a clientside bug that your game doesn't draw that many, correct me if I'm wrong.

Janno, on 21 February 2014 - 11:42 AM, said:

Is that mod related? I thought that's more like a clientside bug that your game doesn't draw that many, correct me if I'm wrong.

Im sure its mod related, i added over nearly 40 to 60 boxes and the last 6 went invisable but you can still go on them

Ye I had that problem too. With the 2k3 mod you could see all the models, but with the 1fx mod you dont.. i
You also cant hear any sounds and you cant see the teleporters when you have too many models..

hansvanwillekom, on 21 February 2014 - 12:59 PM, said:

Ye I had that problem too. With the 2k3 mod you could see all the models, but with the 1fx mod you dont.. i
You also cant hear any sounds and you cant see the teleporters when you have too many models..

Hopefully its fixable

Can you give me an entity to test with?

Also give additional information, like what box isn't visible but should be (where it's located). Only then I can fix this.

BoeMan, on 21 February 2014 - 03:16 PM, said:

Can you give me an entity to test with?

Also give additional information, like what box isn't visible but should be (where it's located). Only then I can fix this.

I will send you throw pm and with some more screenshots

http://www.mediafire...mpplatforms.ent
This map for example. There are multiple platforms with too many boxes. This causes some boxes to be invisible..

hansvanwillekom, on 21 February 2014 - 03:51 PM, said:

http://www.mediafire...mpplatforms.ent
This map for example. There are multiple platforms with too many boxes. This causes some boxes to be invisible..

i have already sent him a map throw pm

any news with this boeman?

Not yet, I'll check if this is fixable in the coming days.

changed fixed-in version to: 0.78t
changed severity to: 1 - Low
changed status to: Fixed Issue

This should now be fixed, if you notice any triggers, trains or buttons etc. linked to BSPs missing, please report.





0 user(s) are reading this issue

0 members, 0 guests, 0 anonymous users